Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut toplandığını görmek

Rüyada armut toplandığını görmek

Rüyada armut toplandığını görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada armut toplandığını gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Rüyada armut toplandığını görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sevineceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalet eder.

Rüyada toplanmış armut görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada armut reçeli görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden armut görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada muz ve armut görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut ve üzüm görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik ve armut görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, maddi kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasından armut almak sorunları başarıyla çözmeye, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments