Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından armut almak

Rüyada başkasından armut almak

Rüyada başkasından armut almak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, başının belaya girmeyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasından armut almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Rüyada armut tatlısı görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut koparıp yemek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet eder.

Rüyada armut üzüm görmek güç alacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut ve üzüm görmek iyi anlaşacağına, güzel günler görüleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret eder.

Rüyada elma ve armut görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada üzüm ve armut görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada elma ve armut yemek can sıkıntısının sona ereceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada şeftali ve armut görmek kazancın düşeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments