Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz ve armut görmek

Rüyada muz ve armut görmek

Rüyada muz ve armut görmek sabit geliri olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada muz ve armut gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Rüyada muz ve armut görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalettir.

Rüyada muz yemek görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalettir.

Rüyada muz istemek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada muzlar görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayattan her istediğini alacağına işarettir.

Rüyada muz saklamak maddi güç elde edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olmamış muz görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil muz yemek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz ve muz görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, itibarını zedeleyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments