Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden armut görmek

Rüyada yerden armut görmek

Rüyada yerden armut görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yerden armut gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Rüyada yerden armut toplamak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, çok büyük bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden armut görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük armut yemek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut çekirdeği görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada armut soyduğunu görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, eğlence ve renk geleceğine işaret eder.

Rüyada ısırılmış armut görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah armut görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine armut verdiğini görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments