Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ve armut görmek

Rüyada erik ve armut görmek

Rüyada erik ve armut görmek maddi gücünün yerine geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Rüyada erik ve armut gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada erik ve armut görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Rüyada armut soymak yokluğa, darlığa düşeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine armut vermek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, beddua ve ah alacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ armudu yemek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada birine armut verdiğini görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı armut görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet eder.

Rüyada incir armut görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments