Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplanmış armut görmek

Rüyada toplanmış armut görmek

Rüyada toplanmış armut görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük özgüven kazanacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada toplanmış armut gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada toplanmış armut görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet eder.

Rüyada armut toplandığını görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet eder.

Rüyada dalında armut yemek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kış armudu görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada armut reçeli görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına işarettir.

Rüyada tatlı armut görmek onlara hayrının dokunacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük armut yemek işlerin yakın zamanda açılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük armut görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments