Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut reçeli görmek

Rüyada armut reçeli görmek

Rüyada armut reçeli görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada armut reçeli gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Rüyada armut reçeli görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada turunç reçeli görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada birinin reçel yediğini görmek sıkıntıdan kurtulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulur.

Rüyada bal ve reçel görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada vişne reçeli yemek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Rüyada vişne reçeli görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ekmeğinin bereketleneceğine tabir olunur.

Rüyada reçel ikram etmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments