Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ve üzüm görmek

Rüyada armut ve üzüm görmek

Rüyada armut ve üzüm görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada armut ve üzüm gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Rüyada armut ve üzüm görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada üzüm ve armut görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut üzüm görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada üzüm armut görmek zarar etmeyeceğine, keyfinin kaçacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalda armut görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut yerken görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut ağacı ve armut görmek maddi kayba uğrayacağına, başarısının çoğalacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta armut görmek sağlığından olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments