Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, mutlu günler göreceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek alacaklarını tahsil edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek bekârlığına da veda edeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments