Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, planların tutmayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına yorulur.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalettir.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada karısını aldatan koca görmek cebinin para göreceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada kocasının eski karısını görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments