Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını aldatan koca görmek

Rüyada karısını aldatan koca görmek

Rüyada karısını aldatan koca görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, rahatlayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, güvenini sarsacağına delalettir.

Rüyada karısını aldatan koca gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada karısını aldatan koca görmek rızkının sonsuz olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın karısını görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kocası karısını aldatmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, idealist kimse olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments