Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bol muhabbette kalacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, istediği projeleri yapamayacağına, sevinileceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Rüyada kocanın karısını aldattığını gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, başarılı olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada karısını aldatan koca görmek ona özlemle sarılacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada eski kocanın karısını görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kocanın karısını görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, bahtının açık olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada kocası karısını aldatmak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments