Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının eski karısını görmek

Rüyada kocasının eski karısını görmek

Rüyada kocasının eski karısını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının eski karısını gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Rüyada kocasının eski karısını görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada eski kocanın karısını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, fesada bulaşacağına, kötü noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hayatını ailesine adayacağına delalet eder.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısını aldatan koca görmek makamının ve ününün artacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Rüyada kocanın karısını görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments