Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın karısını görmek

Rüyada kocanın karısını görmek

Rüyada kocanın karısını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kocanın karısını gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, rızkının çoğalacağına, talihinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kocanın karısını görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine yorulur.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kocası karısını aldatmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının eski karısını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments