Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek borçlarının kapacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, idealist davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, bir fitne çıkarmaya, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kocası karısını aldatmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek büyük başarıla kazanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments