Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sorunlarının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet eder.

Rüyada dudağının koptuğunu görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, anne baba duası alacağına, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada dudak çatlaması görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudakta kan görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments