Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut kesmek

Rüyada armut kesmek

Rüyada armut kesmek yanlış bir karar verileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada armut kesmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Rüyada armut kesmek mutlu ve huzurlu olunacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Rüyada armut pişirmek çaresizleşeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada armut ve üzüm görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut ağacından düşmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı armut görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan armut almak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, beddua ve ah alacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük armut görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine armut vermek her geçen gün başarılarının artacağına, elinin kolunun bağlanacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments