Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut pişirmek

Rüyada armut pişirmek

Rüyada armut pişirmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada armut pişirmek gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada armut pişirmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına inanılır.

Rüyada armut toplamak ve yemek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri armut görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta armut görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalettir.

Rüyada elma ve armut toplamak çok hayırlı şeylere, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada dalından armut yemek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden armut almak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

Rüyada dağ armudu görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, yokluk içine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments