Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine armut vermek

Rüyada ölmüş birine armut vermek

Rüyada ölmüş birine armut vermek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine armut vermek gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Rüyada dalında armut görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, resmi bir göreve getirileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işarettir.

Rüyada soyulmuş armut görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, büyük problemler yaşanacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma armut ağacı görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada tatlı armut yemek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut dikmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut düşürmek yanlış kişilere denk geleceğine, ayrıcalık elde edeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan armut almak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada elma armut çalmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments