Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük armut görmek

Rüyada çok büyük armut görmek

Rüyada çok büyük armut görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, hep dua edeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük armut gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Rüyada büyük armut yemek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kazancının da artacağına delalettir.

Rüyada büyük armut görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük armut görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada armut ağacına çıkmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine işaret eder.

Rüyada küçük armut yemek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hastalıkların sona ereceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan armut düşürmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine rivayet eder.

Rüyada dalından armut almak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, makamının artacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada elma armut çalmak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments