Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ağacından düşmek

Rüyada armut ağacından düşmek

Rüyada armut ağacından düşmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut ağacından düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Rüyada armut ağacından düşmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada armut ağacından armut yemek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta armut toplamak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada armut ağacı görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut almak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada armut ağacından armut toplamak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments