Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tutuklandığını duymak

Rüyada birinin tutuklandığını duymak

Rüyada birinin tutuklandığını duymak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalettir.

Rüyada birinin tutuklandığını duymak gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada birinin tutuklandığını duymak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak kendi işini kurmak için adım atacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tutuklatmak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet eder.

Rüyada tutuklanan birini görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada annenin tutuklandığını görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Rüyada birini tutuklanmış görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments