Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap içmek sarhoş olmak

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yardımının olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak sermaye kaybedeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine tabir olunur.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işarettir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acı şarap içmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak şarap içmek huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına inanılır.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle şarap içmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güçten ve takatten düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments