Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocası karısını aldatmak

Rüyada kocası karısını aldatmak

Rüyada kocası karısını aldatmak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, başarılarının devamlı olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kocası karısını aldatmak gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada kocası karısını aldatmak borçlanıp, hasta olacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işarettir.

Rüyada karısını aldatmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca tabir olunur.

Rüyada karısı aldatmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kocayı aldatmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kazancının eksileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kocası aldatmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasi tarafindan aldatmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kocanı aldatmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada koca aldatmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, geçim derdine gireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments