Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kocanın karısını görmek

Rüyada eski kocanın karısını görmek

Rüyada eski kocanın karısını görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına alamet eder.

Rüyada eski kocanın karısını gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada eski kocanın karısını görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının eski karısını görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada karısını aldatan koca görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocanın karısını görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments