Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, malının ve parasının da artacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, tatsızlıkların aşılacağına delalettir.

Rüyada karısının kocasını aldattığını gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karısını aldatan koca görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocası karısını aldatmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Rüyada kocasının eski karısını görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments