Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman tencere görmek

Rüyada kocaman tencere görmek

Rüyada kocaman tencere görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada kocaman tencere gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada kocaman tencere görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına inanılır.

Rüyada kocaman pasta görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman sivilce görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulur.

Rüyada kocaman yatak görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman bir kartal görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada kocaman fil görmek can sıkıntısının sona ereceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kazancının günden güne düşeceğine delalettir.

Rüyada kocaman fare öldürmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocaman kurt görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments