Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kurt görmek

Rüyada kocaman kurt görmek

Rüyada kocaman kurt görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada kocaman kurt gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Rüyada kocaman kurt görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kocaman timsah görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kertenkele görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada kocaman ev görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, işlerinde bereket olacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman karga görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada kocaman gemi görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işlerinin rast gideceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada kocaman balık görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada kocaman kartal görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments