Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman fare öldürmek

Rüyada kocaman fare öldürmek

Rüyada kocaman fare öldürmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birçok iş kapısının açılacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada kocaman fare öldürmek gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada kocaman fare öldürmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman beyaz fare görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yeni planlar yapacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada kocaman bir fare görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kocaman fare görmek helal rızka kavuşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kocaman siyah fare görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada kocaman bit öldürmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, uzun sohbetler edeceğine, kendisine uğur getireceğine tabir olunur.

Rüyada fare ve kedi öldürmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine inanılır.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek daha rahat bir hayatı olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments