Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir kartal görmek

Rüyada kocaman bir kartal görmek

Rüyada kocaman bir kartal görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir kartal gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada kocaman kartal görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman bir kartal görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kartal görmek şan şöhret kazanacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kartal görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kartal olup uçmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kartal yavrusu görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartal eti görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kartal görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments