Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman pasta görmek

Rüyada kocaman pasta görmek

Rüyada kocaman pasta görmek sevindirici haberler alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, geçineceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman pasta gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada kocaman pasta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Rüyada kocaman yaş pasta görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulur.

Rüyada kocaman kaya görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman gemi görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet eder.

Rüyada kocaman beyaz köpek görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kaka görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kocaman güneş görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman bir at görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments