Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman yatak görmek

Rüyada kocaman yatak görmek

Rüyada kocaman yatak görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada kocaman yatak gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kocaman yatak görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet eder.

Rüyada kocaman bir kartal görmek hayatına bakacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman hamam böceği görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, refah düzeyinin düşeceğine, bekarsa evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman ev almak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kocaman öküz görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kocaman yumurta görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına işarettir.

Rüyada kocaman bir at görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah fare görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments