Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman fil görmek

Rüyada kocaman fil görmek

Rüyada kocaman fil görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman fil gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Rüyada kocaman fil görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalettir.

Rüyada kocaman hediye paketi görmek sevdiklerini de koruyacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kocaman masa görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalettir.

Rüyada kocaman kestane görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman balkabağı görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman tencere görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına yorulur.

Rüyada kocaman bir fare görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kişinin gönlünü alacağına yorulur.

Rüyada kocaman türk bayrağı görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments