Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman gül görmek

Rüyada kocaman gül görmek

Rüyada kocaman gül görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, aradığı çareleri bulacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kocaman gül gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kocaman gül görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, işlerinin duracağına delalet eder.

Rüyada kocaman zeytin görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman turp görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada kocaman deniz görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kocaman bir fare görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman tencere görmek inancının eksileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına delalettir.

Rüyada kocaman mandalina görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments