Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman mandalina görmek

Rüyada kocaman mandalina görmek

Rüyada kocaman mandalina görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, iyi habere, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman mandalina gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Rüyada kocaman mandalina görmek patron olunacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çekirdekli mandalina yemek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada büyük mandalina görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine inanılır.

Rüyada mandalina soyduğunu görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina istemek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük mandalina görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada mandalina koparıp yemek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mandalina ağacından mandalina yemek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments