Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir fare görmek

Rüyada kocaman bir fare görmek

Rüyada kocaman bir fare görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman bir fare gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Rüyada kocaman fare görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada kocaman fare öldürmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman beyaz fare görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocaman siyah fare görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman bir fare görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman örümcek görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kurt görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kocaman pasta görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments