Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman turp görmek

Rüyada kocaman turp görmek

Rüyada kocaman turp görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, büyük bir projeye girileceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman turp gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada kocaman turp görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet eder.

Rüyada havuç turp görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret eder.

Rüyada turp almak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı turp yemek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada turp ve havuç görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz turp görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada turp salatası görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada turp tarlası görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments