Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman deniz görmek

Rüyada kocaman deniz görmek

Rüyada kocaman deniz görmek üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman deniz gördüyseniz:

  • Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, darlığa düşeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman deniz görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada denizde kocaman balık görmek alkış alacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman dolunay görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Rüyada kocaman köpek balığı görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman otobüs görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman tarantula görmek yarar getireceğine, daima önüne bakacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman yılanlar görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments