Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman zeytin görmek

Rüyada kocaman zeytin görmek

Rüyada kocaman zeytin görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, para kazanmasına da vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman zeytin gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Rüyada kocaman zeytin görmek işlerinin günden güne bozulacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Rüyada kocaman beyaz fare görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kocaman fare görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada kocaman böcek görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kocaman incir görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman koyun görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman bir bahçe görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başa iş açacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman el görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments