Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman elma görmek

Rüyada kocaman elma görmek

Rüyada kocaman elma görmek mesleğindeki başarısının artacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, elde bulunan imkânların artacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman elma gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek yüksek bir makamı olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Rüyada kocaman elma görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kocaman inek görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman leylek görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman güneş görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman uçak görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, beklediklerini duyacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına inanılır.

Rüyada kocaman kurbağa görmek kişinin şifa bulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments