Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman güneş görmek

Rüyada kocaman güneş görmek

Rüyada kocaman güneş görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman güneş gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kocaman güneş görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zamanının boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kocaman turp görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kalabalık günler geçirileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman ekmek görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman ağaç görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, başarılar elde edileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman deve görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman köpek görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, tartışmaların sona ereceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına inanılır.

Rüyada kocaman kar görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments