Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kırmızı elma görmek

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kırmızı elma gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek başarısının çoğalacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işaret eder.

Rüyada kocaman elma görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı elma toplamak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, anne babaya müjde verileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada iki tane kırmızı elma görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, zararların günden güne artacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak kırmızı elma görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yeni yatırımlar yapacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, güleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma satmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments