Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman uçak görmek

Rüyada kocaman uçak görmek

Rüyada kocaman uçak görmek sorunların aşılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, mevlit okutacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman uçak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Rüyada kocaman uçak görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada kocaman fare öldürmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman gemi görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kapı görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalettir.

Rüyada kocaman aslan görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kara böcek görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman papağan görmek verdiği emeklerin heba olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman türk bayrağı görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments