Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman inek görmek

Rüyada kocaman inek görmek

Rüyada kocaman inek görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kocaman inek gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada kocaman inek görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada kocaman kelebek görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kocaman dalga görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir anda yükseleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulur.

Rüyada kocaman bit görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir balık görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman otobüs görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman timsah görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments