Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman leylek görmek

Rüyada kocaman leylek görmek

Rüyada kocaman leylek görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yeni bir semte taşınılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine delalet eder.

Rüyada kocaman leylek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada kocaman leylek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde leylek görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada ölü leylek görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada leyleği havada görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacı leylek görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada leylek beslemek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada leylek görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments