Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek

Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek

Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Rüyada eşinin suda boğulmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan insanlar görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kirli suda boğulmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kendi patronu olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada suda boğularak ölen birini görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulan köpek görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments