Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini suda boğulurken görmek

Rüyada birini suda boğulurken görmek

Rüyada birini suda boğulurken görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada birini suda boğulurken gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada bulanık suda boğulmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, ruhani önderlik yapacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Rüyada akan suda boğulmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, esenleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada eşinin suda boğulmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulur.

Rüyada suda boğulmak ölmek hayatının karışacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, bununla yüceleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments