Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçını kestirmek

Rüyada kızının saçını kestirmek

Rüyada kızının saçını kestirmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, elindekini de bitireceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, canının sağ olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulur.

Rüyada kızının saçını kestirmek hayal kırıklığına uğrayacağına, her istediğini elde edeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kızının saç kestirmek istediği noktalara ulaşacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını kestiğini görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına inanılır.

Rüyada saç uçlarını kestirmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kestirmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments