Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını kestiğini görmek

Rüyada kızını kestiğini görmek

Rüyada kızını kestiğini görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kızını kestiğini gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Rüyada kızının saç kestirmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kişinin muradına ereceğine işarettir.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, Allah’ın yolundan gideceğine işarettir.

Rüyada kızını kestiğini görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızının saçını kestirmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestıgını görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Rüyada kedi kestiğini görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments