Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Rüyada kızının saç kestirmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek batıl amele, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının saçını kestirmek yenileneceğine ve can bulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, spora başlayacağına inanılır.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kızını kestiğini görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeden saç kestirmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet eder.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments